Levering og fragt

Levering

Over 98% af ordrer afgivet inden klokken 12:00 med leveringsadresse i Danmark bliver bragt ud af fragtfirmaet GLS den efterfølgende hverdag mellem klokken 08:00 - 16:00, bemærk dog at vi ikke garanterer dag-til-dag-levering. Hvis pakken ikke kan modtages i dette tidsrum, bedes du oplyse om den kan stilles (evt. foran hoveddøren, udhus, garage m.m. - bemærk: dette er en fuldmagt og er på eget ansvar). Ved evt. restordrer vil kunden blive orienteret med det samme.

Hvis du har valgt levering via en GLS PakkeShop vil pakken blive leveret på denne lokation fremfor din egen klinik/bopæl, og du vil blive underrettet pr. SMS og/eller e-mail når pakken er parat til afhentning. Vi tager ikke ansvar for manglende notits, ved forkert oplyst e-mail eller telefonnummer. Ved forsendelser der kræver levering med fragtmand (f.eks. elektriske brikse og paller) sender vi med fragtmand, hvor leveringstiden er 2-3 hverdage såfremt den valgte vare er på lager. Bemærk at fragtmanden kun leverer til kantsten. Udbringning fra fragtmand er som udgangspunkt mellem 08:00-17:00 den pågældende da. Ved levering med fragtmand er tid og dato vejledende, og der ydes ikke erstatning for forsinket levering. 

Leveringstiden på specialeproducerede varer og brikse er vejledende, men som regel op til 8 uger.

Fragt

Alle ordrer tillægges et fragtgebyr, medmindre du bestiller til afhentning fra vores lager.

Vores fragtpriser er som følger:
 Levering til pakkeshop:
 Kr. 40,00,- + moms (kr. 50.00,- inkl. moms)
 
 Levering til erhverv/offentlig:
 Kr. 50,00,- + moms (kr. 62,50,- inkl. moms)
 
 Levering til privat adresse:
 Kr. 60,00,- + moms (kr. 75,00 inkl. moms)
 
 På ordrer over kr. 1.000,- + moms (kr. 1.250,- inkl. moms) tilbydes gratis levering til erhvervsadresser, samt pakkeshop, dette gælder dog ikke gratis fragt på varer der sendes som pallegods som f.eks. kiropraktorbrikse eller elektriske brikse.

Gratis fragt tilbydes KUN på ordrer bestilt via webshop. I tilfælde af særligt gods (f.eks. elektriske brikse og paller) er prisen for forsendelser med fragtmand kr. 800,00,- (ekskl. moms)

Varer kan afhentes mandag - torsdag fra 08:30 - 16:00, fredag 09:00-15:30.

Disse fragtpriser er kun gældende for nationale forsendelser til brofaste øer og gælder ikke Grønland og Færøerne. Er leveringsadressen udenfor Danmark vil fragtgebyret blive beregnet og oplyst til kunden, inden vi afsender ordren. 

For ikke afhentede pakker, eller pakker der ikke kan leveres, der sendes retur til MedicTinedic ApS af fragtfirmaet, faktureres kunden for returfragten, hvis kunden ophæver købet. Gebyret fratrækkes af det købsbeløb kunden skal have retur.