Om Wendy & Co

about us wendy&co

Mere end 25 års erfaring med akupunkturprodukter

Virksomheden Wendy & Co tog sine første spæde skridt tilbage i 1990 og er stiftet af Wendy Norris. 1. oktober 2019 er alle aktiver i Wendy & Co overtaget af MedicTinedic, der bl.a. er kendt for Europas største akupunktørshop, AcupunctureShop.com samt kosmetikvirksomheden DermaOXY.

Overtagelsen af Wendy & Co har intet at sige for dig som kunde - alle os i MedicTinedic har stor respekt for Wendy og det hun har opnået og vil gøres vores ypperste for at viderebringe Wendy & Co i samme ånd som altid.

I 2013 lancerede Wendy & Co sit eget varemærke SHARPLINE. Vi arbejder tæt sammen med vores kinesiske samarbejdspartner om udvikling af vores produkter. Det er meget tilfredsstillende at være med til at udvikle en fabrik i Kina, således at produkterne lever op til de høje europæiske standarder. I 2013 udviklede vi i samarbejde med NADA-Danmark nåle specielt til brug for at udføre NADA.

Vores mål har været at producere nåle til det danske marked som i kvalitet måler sig med de bedste til en konkurrencedygtig pris. Vi er altid interesseret i feedback og forslag fra brugerne, således at vi kan blive endnu bedre. Foruden nåle producerer vi presskugler, ørefrø, spritservietter og hånddesinfektion i eget mærke.

Vores leverandører er udvalgte således, at de lever op til strenge produktions og kvalitetskrav. Vi forventer at de, ligesom vi selv, holder sig ajour med udviklingen indenfor lovgivning og mærkningskrav. Alle vores produkter har certifikater og godkendelse til det europæiske marked.

I webshoppen finder du alt du skal bruge til din klinik – er der noget du synes mangler, kan vi som regel skaffe det.