Om Wendy & Co

 
Mere end 25 års erfaring med akupunkturprodukter 

 

Wendy & Co blev grundlagt i 1990 under navnet Wendy´s og var det første firma i DK, som solgte Akupunktur- og urte-produkter.

Efter omlægning til I/S i 1995 blev Wendy´s til Wendy & CO
 

I 2011 blev vi nødt til at stoppe salget af kinesisk patentmedicin fordi lovgivningen og, ikke mindst en meget aggressiv holdning hos fødevarerstyrelsen´s kosttilskudsgruppe,  gjorde det umuligt at opretholde.
 

I 2013 blev firmaet til et ApS. Samtidig lancerede vi vores eget nålemærke SHARPLINE. Vi arbejder tæt sammen med vores kinesiske samarbejdspartner om udvikling af vores produkter. Det er meget tilfredsstillende at være med til at udvikle en fabrik i Kina, således at produkterne lever op til de høje europæiske standarder. I 2013 udviklede vi i samarbejde med NADA-Danmark nåle specielt til brug for at udføre NADA.
 

Vores mål har været at producere nåle til det danske marked som i kvalitet måler sig med de bedste til en konkurrencedygtig pris. Vi er altid interesseret i feedback og forslag fra brugerne, således at vi kan blive endnu bedre. Foruden nåle producerer vi presskugler, ørefrø, spritservietter og hånddesinfektion i eget mærke.

Vores leverandører er udvalgte således, at de lever op til strenge produktions og kvalitetskrav. Vi forventer at de, ligesom vi selv, holder sig ajour med udviklingen indenfor lovgivning og mærkningskrav. Alle vores produkter har certifikater og godkendelse til det europæiske marked.

 

I webshoppen finder du alt du skal bruge til din klinik – er der noget du synes mangler, kan vi som regel skaffe det.

 


Medarbejdere


Wendy Norris
: Indehaver. Uddannet i TCM akupunktur 1985-1989, Kinesisk herbalist uddannet fra The London School of Chinese Herbal Medicine 1992-1994, Stifter af Skolen for Traditionel Kinesisk Medicine 1992 – Kilinisk praksis , Nanjing Kina 1992,93,96 – Utallige efteruddannelser hos førende undervisere i EU. Uddannet massagelærer fra Nordlys centeret 1989 – undervist i mange år på forskellige skoler fortrinsvis i urtemedicin

Tom har været i firmaet siden 1995 –arbejder i ekspeditionen og fremstiller teer.

Hanne ansat 2016: Ekspedition, lager, samt alt muligt. Uundværlig.

Johanne 2016: Ungarbejder

Angela 2018: Salg & markedsførings ansvarlig

 

Wendy & Co ApS - Højlundvej 22 - 8660 Skanderborg - CVR 35383190 - info@wendyco.dk - Tlf. 75782460

Dankort EuroCard / MasterCard JCB MobilePay Online Visa Visa Electron